TEAMET

18575464_656978184492016_631179586_o

Jag som har PiteÄlvens Hundtjänst heter Susanne Nilsson och är diplomerad Hundinstruktör, diplomerad Beteendevetare – Hund och licensierad BeteendeCoach.

I min flock ingår Tollartiken Nova och vår gula labbetik ”Easy”, som är under utbildning som terapihund inom rättspsykiatrin. Nova är godkända i Nationella Viltolycksrådet i Norrbotten som eftersökshund och är Svenska viltspårschampion, Svensk utställningschampion och har meriter i både rallylydnad och lydnad. Nova har även första pris i Tollingjaktprov och B-retriever jaktprov i NKL och används i praktisk jakt. Jag har alltid använt mina hundar i jakten och jag innehar jägarexamen och har vapenlicens.

Min träning bygger på positiv förstärkning med bra belöningar så jag får en bra relation och ett bra samarbete med mina hundar, men det är också viktigt att ha roligt tillsammans med hundarna och att dom är trygga med mig som ledare.

”PiteÄlvens Hundtjänst”  erbjuder olika hundkurser till den aktiva hundägaren!

Jag erbjuder även BeteendeCoachning och privat träningscoachning

Jag har valp/unghund/slyngel/vardagslydnad/viltspår/rallylydnad/apportering samt jaktkurser. Mina kurser hålls utomhus i Piteå/Öjebyn, eller på Grans naturbruksskola i Öjebyn.

Jag innehar F-skatt och PiteÄlvens Hundtjänst är registrerad genom Bolagsverket.

Alla hundar som deltar i mina kurser ska vara vaccinerad, försäkrad och hundägaren ska inneha en ansvarsförsäkring genom sin hemförsäkring.

Mer om mig och mina kurser finns att läsa på  pitealvenshundtjanst.wordpress.com

Pite Hundsim
Vi är Piteås första hundsim och startade 2013. Hit kommer både friska och sjuka sällskapsdjur för friskvård och rehab. Vi har bassängträning i tempererad bassäng, laserbehandling, vibb, stabilitetsträning, butik, foder och kurser. Du behöver ingen remiss för att besöka oss, men vid rehab samarbetar vi gärna med din ansvarige veterinär eller sjukgymnast. Vi har god kompetens och ett brinnande intresse, vi är den lilla verksamheten som gör stor skillnad helt enkelt! Vi tror på det salutogena och holistiska fokuset- att fokusera på det friska även fast man är sjuk, samt se helheten i sitt sammanhang, oavsett brister och färdigheter. Här i webshopen kan såväl produkter som alla våra tjänster och behandlingskort köpas. Vi säljer bland annat kvalitetsfoder, barf och kosttillskott. Våran butik samt foderförsäljning försöker innehålla till största del produkter som inte finns i fysisk butik här i piteå. Plocka gärna ihop din order här i webshopen innan ditt besök så gör vi iordning den. Bokning av tjänster sköter du enkelt online. Välkommen!
pitehundsim.se
  • Pite Hundsim