Om mig

Jag som äger trimmet heter Therese Olsson. Jag kommer ursprungligen från Malmberget & flyttade hit till Piteå -98. Jag tog med mig min man & våran son till Öjebyn för att jag skulle gå djurvårdslinjen på Grans Naturbruksskola. Tanken var att vi skulle flytta tillbaka till Gällivare efter att jag avslutat studierna, men vi trivdes så bra här så vi blev kvar. Vi hade en Cavalier king Charles spaniel och en schäfer och tränade mycket agility, lydnad och spår med dem. Hundar var vårt stora intresse. Några år senare föddes våran dotter som även hon har visat samma hundintresse och hjälper numera gärna till i trimmet ibland.

Under min djurvårdsutbildning gick jag en trimkurs & upptäckte att det var jättekul! Jag gick även en starta eget kurs där vi fick prova starta ett UF. Det var då tanken föddes om att starta ett hundtrim. Men det dröjde ändå 6 år innan det blev verklighet. Innan dess så hann jag öva en del på släkt & vänners hundar.
Det var när vi köpte huset på Allégatan i Munksund & jag såg det fristående garagets potential som jag kände att tiden var inne & snart stod hundtrimmet klart.

Vi har just nu 3 hundar. En sheltie som heter Sune och 2 Russkiy Toy som heter Wille och Eddie. Och så har vi 2 huskatter som heter Selma och Nisse 🥰 med hundarna tränar vi Nosework, agility och viltspår bl.a.